Kleur
Prijs

t/m

Houten Speelgoed

Bedrukt houten speelgoed

Bedrukt houten speelgoed is voor ieder kind geweldig. HSG Promotions biedt een ruim assortiment aan het beste houten speelgoed. De motorische en cognitieve vaardigheden van de kinderen zullen met het houten speelgoed snel en goed ontwikkelen. Het houten speelgoed is zowel goed voor het kind als voor het milieu. Het houten speelgoed is gemaakt van FSH hout of bamboe. Het houten speelgoed is erg milieuvriendelijk en uitstekend als relatiegeschenk voor zowel de zakelijke als de persoonlijke relaties. U kunt dit houden speelgoed cadeau doen aan een kind dat net geboren is of een kind dat jarig is. Op deze manier kun je hem of haar verrassen met een origineel verjaardagscadeau. Met houten speelgoed geef je niet alleen een cadeau dat er supermooi uitziet, het kind zal er ook vele speeluren aan beleven. Doordat het speelgoed is gemaakt van hout, kan het wel tegen een stootje en zal het lang mee gaan.

Speelgoed personaliseren

Bij HSG Promotions kunnen we het houten speelgoed optimaal personaliseren. U heeft de keuze uit bedrukken of graveren. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Door het speelgoed te graveren, geeft u het speelgoed een nog uniekere en luxere uitstraling. Voor de personalisatie kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst zoals een slogan of naam. Het gepersonaliseerde speelgoed zal zeker gewaardeerd worden door al uw klanten en relaties.

Houten speelgoed bestellen

Houten speelgoed kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt van tevoren een gratis digitale proefdruk aanvragen. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.