Kleur
Prijs

t/m

Merk


Houten Strand Artikelen

Bedrukte houten strand artikelen

Bedrukte houten strand artikelen zijn perfect om uw relaties eens even in het zonnetje te zetten. Houten strand artikelen zijn erg leuk om te schenken aan iedere relatie die wel eens het strand of het zwembad opzoekt. En wie houdt daar nou niet van? Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan houten strand artikelen. Zo hebben wij diverse houten zonnebrillen, beachgames en verschillende soorten beach tennis sets. Doordat u voor strand artikelen die gemaakt zijn van hout gaat kiest u voor strand artikelen die tegen een stootje kunnen.

Houten strand artikelen met logo

Door houten strand artikelen te bedrukken met naam, tekst, logo en/of slogan kunt u de houten strandartikelen extra laten opvallen. Door de houten strandartikelen te bedrukken met naam, tekst, logo en/of slogan kunt u de artikelen helemaal aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U kunt bij HSG Promotions kiezen uit diverse opties om te bedrukken, die gegarandeerd een mooi resultaat zullen geven. De bedrukte houten strandartikelen zullen daarnaast extra in het oog springen bij andere strandgangers, waardoor u naast goodwill ook nog eens extra naamsbekendheid genereert. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan!

Houten strand artikelen bestellen

Door houten strand artikelen te bestellen heeft u een relatiegeschenk achter handen wat zowel leuk is om te geven en om te krijgen. De houten strand artikelen zijn erg leuk als kleinigheidje voor relaties als het zomerseizoen weer staat te beginnen. Hierdoor zullen zij uw bedrijf associëren met vrolijk, zomers en fleurig. De bedrukte houten strand artikelen zijn ideaal als budget weggevertje voor beurzen, feesten, evenementen en congres. Daarnaast zijn de bedrukte houten strand artikelen ook zeer geschikt om aan uw medewerkers te geven of om aan uw klanten te geven. De mogelijkheden zijn eindeloos.