Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten USB Sticks

Bedrukte houten USB-sticks

Bedrukte houten USB-sticks zijn perfecte relatiegeschenken voor zowel een zakelijke relatie als een persoonlijke relatie. Iedereen gebruikt wel eens een USB-stick, zowel tijdens het werk om documenten of een presentatie op te slaan als voor privé gebruik. Bij HSG promotions kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan bedrukte houten USB-sticks. Zo kan u kiezen uit houten USB-sticks van esdoorn hout, een USB-stick van bamboe hout of een USB-stick van walnoot hout. Door te kiezen voor een USB-stick van hout straalt uw bedrijf milieuvriendelijkheid en duurzaamheid uit. Een houten USB-stick is namelijk veel makkelijker te recyclen dan een plastic USB-stick. Bovendien zijn de USB-sticks door hun houten karakter stevig en stralen ze kwaliteit uit.

Houten USB-sticks met logo

Door houten USB-sticks te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan kunt u de USB-sticks gemakkelijk personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. De USB-sticks worden voorzien van een hoge kwaliteit bedrukking. Door de houten USB-sticks te bedrukken genereert u gemakkelijk naamsbekendheid wanneer u de houten USB-sticks aan uw relaties geeft. Iedere keer wanneer zij uw USB-stick gebruiken zien zij uw naam, tekst, logo en/of slogan en zullen zij terugdenken aan uw bedrijf.

Houten USB-sticks bedrukken

Wanneer u houten USB-sticks bedrukt heeft u een relatiegeschenk achter de hand wat uw relatie sowieso goed van pas gaat komen. Een bedrukte houten USB-stick is ideaal als weggevertje op beurzen, congressen, feesten en andere evenementen. Daarnaast zijn de bedrukte houten USB-stick ook zeer geschikt voor op uw eigen kantoor of om uit te delen aan uw werknemers. Daarnaast zijn de bedrukte houten USB-sticks ook perfect om te laten bedrukken in het kader van een nieuw project of om een fijne samenwerking of jubileum te vieren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!