Kleur
Prijs

t/m

Merk

Houten Wijngeschenken

Bedrukte houten wijngeschenken

Een bedrukte houten wijngeschenk is een relatiegeschenk wat echte klasse en kwaliteit uitstraalt. Daarnaast is het een relatiegeschenk waarmee u bijna iedereen wel blij kan maken. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een zeer divers assortiment aan houten wijngeschenken. Zo heeft u keuze uit verschillende wijngeschenksets, een combinatie van een wijn- en kaasset en daarnaast zowel luxe wijnsets als budget wijnsets. Met welk oogmerk u dus ook een wijngeschenk zoekt, bij HSG Promotions gaat u hoe dan ook het perfecte geschenk vinden.

Houten wijngeschenk met logo

Een houten wijngeschenk kunt u bij HSG Promotions gemakkelijk laten personaliseren met uw naam, tekst, logo en/of slogan. U kunt de houten wijngeschenken in diverse kleuren laten bedrukken. Daarnaast heeft u bij sommige geschenken ook de mogelijkheid om deze te laten graveren in plaats van bedrukken. Deze manier van personaliseren geeft een chique effect en blijft net zo lang mooi als de wijnset zelf. Door de houten wijnsets te laten bedrukken of graveren genereert u naast goodwill ook nog eens extra naamsbekendheid. Iedere keer als de wijnset gebruikt zal worden denkt uw relatie en zijn omgeving terug aan uw bedrijf.

Houten wijngeschenken bestellen

Door bedrukte houten wijngeschenken te bestellen en deze weg te geven maakt u een uitstekende indruk bij uw relaties. Een bedrukte houten wijnset is een geschenk wat zeker gewaardeerd zal worden. De bedrukte houten wijnsets zijn ideaal om cadeau te geven aan relaties aan wie u een extra blijk van waardering wil geven of ze te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking. Daarnaast zijn de bedrukte houten wijnsets ook erg geschikt als eindejaarsgeschenk voor zowel uw werknemers als uw relaties. Verder zijn de bedrukte houten wijngeschenken ook erg leuk om bij een grote bestelling aan een klant te doen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden ? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.