Kleur
Prijs

t/m

Merk
Luxe Relatiegeschenken

Luxe relatiegeschenken bedrukken

Naast promotionele artikelen kunt u bij HSG Promotions ook luxe relatiegeschenken bedrukken. Luxe relatiegeschenken zijn net even anders, wat exclusiever en netter verpakt in een mooi doosje. Met een luxe relatiegeschenk geeft u echt wat weg. Op onze site vindt u een breed assortiment gericht op de huidige trends in de relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie drinkfles, speaker of een reisartikelen zoals een rugzak of weekendtas!

Bedrukte luxe relatiegeschenken

Verras uw klanten of personeel met bedrukte luxe relatiegeschenken. Soms verdienen ze namelijk echt iets speciaals. Luxe relatiegeschenken hebben een hoge attentiewaarde waardoor het geschenk zeker goed zal worden ontvangen. Luxe relatiegeschenken zijn perfect om weg te geven tijdens een jubileum, verjaardag of om te bedanken voor een mooie samenwerking. Bedrukte luxe relatiegeschenken zijn al per stuk te bestellen en te bedrukken!

Luxe relatiegeschenken met logo

Luxe relatiegeschenken zijn nog mooier als uw logo erop staat. Bij HSG promotions kunt u alle luxe relatiegeschenken laten bedrukken. Op bepaalde oppervlakken als hout, bamboe en metaal kunnen we de geschenken ook graveren. Door een geschenk te graveren krijgt deze een nog luxere uitstraling en komt uw logo op een subtiele manier naar voren. Benieuwd hoe dat eruit komt te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan!