Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Anti-Diefstal Tassen

Bedrukte luxe anti-diefstal rugzakken 

Minimaliseer de kans op zakenrollen en geef uw klanten en zakenrelaties een bedrukte luxe anti-diefstal rugzak cadeau. Dagelijks vinden er wereldwijd bijna een half miljoen zakkenrol incidenten plaats. Als bedrijf wilt u natuurlijk niet dat uw medewerkers, klanten of zakenrelaties hier slachtoffer van worden. Door het geven van een bedrukte luxe anti-diefstal rugzak laat u zien dat u om uw klanten en zakenrelaties geeft. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe anti-diefstal rugzakken waar u uw keuze uit kunt maken. U vindt anti-diefstal rugzakken in verschillende maten, modellen en kleuren. Het bestellen van een luxe anti-diefstal rugzak kan al vanaf 1 stuk online via de website. 

Luxe anti-diefstal rugzak bedrukken 

Bij HSG Promotions heeft u de mogelijkheid om voor een zeer scherpe prijs uw bedrijfsgegevens op de luxe anti-diefstal rugzakken te laten bedrukken. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de anti-diefstal rugzakken bedrukken en u creëert een uniek geschenk om in te zetten als bedrijf. Doordat de anti-diefstal rugzak veel buitenshuis gebruikt zal worden, zal uw logo of bedrijfsnaam op veel plekken gezien worden. Voor de naamsbekendheid van uw bedrijf zal het inzetten van een bedrukte anti-diefstal rugzak dus zeker positieve gevolgen hebben. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. 

Online anti-diefstal rugzakken bestellen

Heeft u een bedrijf waarbij uw werknemers vaak op reis moeten? Dan is de  anti-diefstal rugzak een ideale luxe give-away. Met de anti-diefstal rugzak kunnen spullen eenvoudig opgeborgen worden in een van de verborgen vakken. Ook voor werknemers die dagelijks met de fiets of het openbaar vervoer naar kantoor reizen is een luxe anti-diefstal rugzak ideaal. De anti-diefstal rugzakken kunnen zowel bedrukt als onbedrukt heel voordelig besteld worden bij HSG Promotions. Neem dus zeker eens een kijkje in onze webshop!