Kleur
Prijs

t/m

Merk


Luxe BBQ Sets

Bedrukte luxe BBQ sets

Bedrukte luxe BBQ sets zijn het perfecte geschenk om relaties mee te verrassen tijdens de warme zomerdagen. Iedereen BBQ’t wel eens gedurende de zomermaanden en de luxe BBQ sets komen dan zeer goed van pas om BBQ’en nog leuker te maken. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een breed assortiment aan luxe BBQ sets. Zo heeft u keuze uit onder andere een hamburgerpers, diverse soorten luxe BBQ sets met verschillende onderdelen, BBQ sets van bamboe en een Barbecue. Al met al gaat u binnen ons assortiment hoe dan ook een geschikt BBQ geschenk vinden.

Luxe BBQ sets met logo

U kunt ervoor kiezen om de luxe BBQ sets te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door de luxe BBQ sets te laten bedrukken kunt u deze eenvoudig aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. U kunt de luxe BBQ sets tot wel 4 kleuren laten bedrukken. Daarnaast genereert u door de luxe BBQ sets te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan makkelijk extra naamsbekendheid. Iedereen die aanwezig is op de BBQ waar de luxe BBQ set gebruikt zal worden zal uw logo zien en onthouden.

Luxe BBQ sets bestellen

Door luxe BBQ sets te bestellen weet u zeker dat u een geschenk heeft wat uw relaties ontzettend zullen waarderen. De luxe BBQ sets zijn zeer geschikt om aan uw werknemers te geven als presentje voor de warme zomerdagen. Daarnaast is het ook een ideaal geschenk om die ene relatie die graag BBQ’t te bedanken voor bijvoorbeeld een fijne samenwerking. Verder zijn de luxe BBQ sets ook erg leuk om tegen de zomerperiode aan bij grote leveringen aan een loyale klanten te doen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dat gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!