Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Blenders

Luxe blenders

Luxe blenders zijn één van de meest gebruikte en handigste producten in de keuken. Een blender helpt je bij het maken van de gezondste recepten in een erg korte tijd. Zo kun je erg eenvoudig een lekker soepje, een smoothie of pesto maken door gebruik te maken van een luxe blender. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan de mooiste luxe blenders. Blenders zijn eenvoudige keukenapparaten. Ze zijn vooral geschikt om producten te pureren en te mengen. U vindt in ons assortiment ook een smoothie to go blender. Deze kan overal mee naar toe genomen worden, waardoor u overal waar u maar wilt de lekkerste smoothies en sapjes kunt maken.

Blenders bedrukken

Alle blenders kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De luxe blenders kunnen bedrukt worden met één tot vier kleuren. Door de blenders te voorzien van een bedrukking, creëert u een uniek artikel dat uitstekend kan dienen als relatiegeschenk. Het bedrukken van de blenders is een laagdrempelige en voordelige manier om de waarde die uw geschenk heeft voor de ontvangende partij fors te vergroten. Een normale blende met logo wordt zo bijzonder. Hoe meer vermogen, hoe meer power de blender heeft. De blenders kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden.

Luxe blenders bestellen

Luxe blenders kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. De zoektocht naar uw perfecte blender start bij ons op de website. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van tevoren altijd een gratis drukproef van ons, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat. De luxe blender is het ideale relatiegeschenk die zeker gewaardeerd zal worden door uw relaties.