Kleur
Prijs

t/m

Merk


Luxe Drinkflessen

Luxe drinkflessen

Luxe drinkflessen zijn erg duurzaam in gebruik, omdat ze keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden. Ze sluiten daarom ontzettend goed aan bij de huidige tijdsgeest, omdat de herbruikbare drinkflessen bijdragen aan de milieuvriendelijkheid. Met een luxe drinkfles kunt u dus altijd scoren, omdat het zo’n praktisch en duurzaam geschenk is. Ook wanneer u een luxe cadeau wilt geven, is de luxe drinkfles een uitstekend idee. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe drinkflessen.

Drinkflessen personaliseren

Alle luxe drinkflessen kunnen gepersonaliseerd worden. Dit kan door middel van een bedrukking of gravering. Wij kunnen de drinkflessen voorzien van uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Een gravure zorgt voor een exclusieve look van de drinkfles en een bedrukking zorgt ervoor dat uw logo in meerdere kleuren op de luxe drinkfles gedrukt kan worden. U kunt zelf de plek kiezen waar u de gravering/bedrukking wilt hebben. Bij bepaalde drinkflessen bent u wel gebonden aan een vaste drukpositie en bepaalde bedrukkingsgrootte, maar dat wordt duidelijk aangegeven bij het bestelproces. De bedrukte drinkflessen zijn promotiemiddelen van formaat. Uw bedrijfskenmerken zullen gezien worden en uw bedrijf zal herkend worden. De gepersonaliseerde drinkflessen zijn ideale relatiegeschenken om weg te geven aan uw klanten of relaties.

Luxe drinkflessen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de luxe drinkflessen bestellen. De bedrukte drinkflessen zijn ideaal voor gebruik als promotiemiddel bij beurzen en evenementen. Mensen zullen vaak terug denken aan uw bedrijf als ze uw logo op de drinkfles zien staan tijdens het drinken. Als u nog specifieke vragen of wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder! U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons van tevoren altijd een gratis digitale drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.