Kleur
Prijs

t/m

Merk


Luxe Horloges

Bedrukte luxe horloges

Een bedrukt luxe horloge is een elegant geschenk waar u menig relatie heel erg bij mee zal maken. In Nederland zijn we erg op de tijd en hechten we er waarde aan dat mensen op tijd zijn. Een bedrukt luxe horloge is daarom een perfect relatiegeschenk. Naast dat een luxe horloge dus een functionele heeft is het ook nog eens een mooie accessoire. Uw relatie zal uw bedrukte luxe horloge dan ook veel dragen. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan bedrukbare luxe horloges. Zo kan u onder andere kiezen uit diverse smartwatches, sporthorloges, activity horloges en Swiss peak horloges!

Luxe horloges met logo

U kunt ervoor kiezen om extra indruk te maken op uw relaties door de luxe horloges te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Door het luxe horloge te laten bedrukken kunt u de horloges makkelijk personaliseren en aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. De horloges zijn op diverse manieren te bedrukken. Daarnaast geneert u gemakkelijk extra naamsbekendheid door de luxe horloges te laten bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan. Wanneer uw relatie het horloge draagt zal uw logo extra in het oog springen. Bovendien wordt uw relatie iedere keer wanneer hij of zij het horloge draagt aan uw bedrijf herinnerd!

Luxe horloges bestellen

Door bedrukte luxe horloges te bestellen heeft u een luxe relatiegeschenk in handen wat sowieso in de smaak gaat vallen. Een bedrukt luxe horloge is perfect als eindejaarsgeschenk voor uw werknemers. Daarnaast is het een zeer geschikt relatie geschenk om die ene relatie een blijk van waardering te geven voor een fijne lopende samenwerking of het begin of einde daarvan. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!