Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Koffers

Bedrukte luxe koffers

Maak reizen nog eenvoudiger met een handige bedrukte luxe koffer. Bij HSG Promotions heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan luxe koffers en trolleys. Wanneer uw klanten en zakenrelaties veel met het vliegtuig reizen, is een bedrukte luxe koffer ideaal. De koffers kunnen vaak als handbagage meegenomen worden. In ons assortiment vindt u zowel hard-case als soft-case koffers in verschillende kleuren en modellen. De hoge functionaliteit van de bedrukte koffers zorgt ervoor dat de koffers ook daadwerkelijk veel gebruikt zullen worden. Wanneer u uw klanten een bedrukte luxe koffer cadeau doet, zullen zij elke dag aan uw bedrijf herinnerd worden wanneer zij op reis zijn. 

Luxe koffer met opdruk

Bij HSG Promotions kunnen de luxe koffers eenvoudig gepersonaliseerd worden met uw gegevens. Laat bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de luxe koffers bedrukken. Zo creëert u een uniek relatiegeschenk dat u in kunt zetten namens uw bedrijf. Wilt u de luxe koffers graag een wat chiquere uitstraling geven? Dan is het ook mogelijk om de luxe koffers te voorzien van een gravure. Door uw bedrijfsgegevens op de koffers te plaatsen en ze vervolgens cadeau te doen aan uw klanten en zakenrelaties, zal uw bedrijfsnaam op veel plekken gezien worden. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u online geheel gratis en vrijblijvend een digitaal voorstel met uw logo aanvragen. U vindt zowel koffers met twee als met vier wieltjes in onze webshop. De bedrukte luxe koffers kunnen al vanaf 1 stuks online besteld worden.

Online luxe koffers bestellen

Heeft uw bedrijf klanten en zakenrelaties die regelmatig op reis gaan? Dan is een luxe koffer met opdruk een perfect geschenk! Luxe koffers kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. Mocht u nog vragen hebben over de luxe koffers of de mogelijkheden, kunt u gerust contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag mee met de zoektocht naar de perfecte luxe koffer.