Kleur
Prijs

t/m

MerkLuxe Laptoptassen

Bedrukte luxe laptoptassen

Neem uw laptop eenvoudig mee naar kantoor of naar school met een bedrukte luxe laptoptas. Tegenwoordig is bijna iedereen wel in het bezit van een laptop. Je laptop is iets waar je graag zuinig op bent, en het beschermen van je laptop tijdens het vervoeren hoort daar ook bij. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe laptoptassen in verschillende kleuren en maten. Naast de standaard laptoptas vindt u in onze webshop bijvoorbeeld ook een laptoprugzak, een rolrugzak en PVC vrije laptoptassen. Voor elke klant of zakenrelatie is er een perfecte luxe laptoptas te vinden in onze webshop. De luxe laptoptassen zijn al vanaf 1 stuks online te bestellen.

Luxe laptoptas met bedrukking

Op de luxe laptoptassen kan uw ontwerp voor een scherpe prijs gezet worden. Wilt u graag uw logo of bedrijfsnaam op de luxe laptoptassen gedrukt hebben om ze in te kunnen zetten als promotiemiddel? Of heeft u liever uw website of een slogan op de laptoptassen? Alles is mogelijk bij HSG Promotions. De combinatie van de hoge functionaliteit van de laptoptassen met een opdruk van uw bedrijfsgegevens zal ervoor zorgen dat de laptoptassen een grote indruk achter zullen laten bij uw klanten en zakenrelaties. Elke keer wanneer een laptop in de bedrukte luxe laptoptas vervoerd wordt, zal iedereen aan uw bedrijf herinnerd worden. De laptoptassen kunnen ook onbedrukt besteld worden. 

Laptoptassen online bestellen

Zoekt u een geschenk dat u cadeau kunt doen aan uw klanten en zakenrelaties? Een bedrukte luxe laptoptas zal door iedereen met een lach op het gezicht ontvangen worden. Bij HSG Promotions vindt u niet alleen de beste producten, u vindt er ook de beste service. Zo kunt u gratis voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel met uw logo aanvragen en staat ons team altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.