Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Portefeuilles

Luxe portefeuilles

Luxe portefeuilles zijn van een goede kwaliteit, hebben een perfecte uitstraling en gaan een leven lang mee. Hierdoor onderscheidt de exclusieve portefeuille zich van de normale portefeuille. Dit maakt de luxe portefeuille een bijzonder relatiegeschenk. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe portefeuilles. Zo hebben wij bijvoorbeeld RFID kaarthouders in ons assortiment. Deze RFID kaarthouders zijn zeer goed beveiligd tegen betalingsfraude en identiteitsdiefstal vanwege het elektromagnetische schild. Daarnaast zijn deze kaarthouders erg dun, zodat deze gemakkelijk in een tas of zak past. Ook beschikken de RFID kaarthouders over een groot decoratievlak, waardoor ze ideaal zijn om te bedrukken. Al uw relaties en klanten zullen zeer blij zijn met een luxe portefeuille als relatiegeschenk, omdat deze altijd van pas komen.

Portefeuilles bedrukken

Alle portefeuilles kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukte luxe portefeuilles kunnen prima ingezet worden voor promotiedoeleinden of als giveaway. Door de goede kwaliteit en een mooie opdruk zal bij het gebruik van een luxe portefeuille uw bedrijfsnaam binnen het gezichtsveld van uw doelgroep vallen. Zo zal uw naamsbekendheid aanzienlijk toenemen. U kunt de portefeuilles al bestellen vanaf één stuk. Natuurlijk kunnen de luxe portefeuilles ook onbedrukt besteld worden.

Luxe portefeuilles bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel alle bedrukte luxe portefeuilles bestellen. Mocht u toch nog vragen hebben over een luxe portefeuille of over een van onze andere luxe relatiegeschenken met opdruk? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen u helpen met het vinden van een geschikt relatiegeschenk of bij het bestellen van de luxe portefeuilles. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. U zult van ons van tevoren altijd een gratis digitale drukproef ontvangen, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.