Kleur
Prijs

t/m

Merk


Luxe Portfolio's

Luxe portfolio’s

De meeste mensen maken nog steeds gebruik van een schrijfblok om aantekeningen te maken en daardoor komen bedrukte luxe portfolio’s nog steeds van pas! Met een portfolio kunt u handig al uw papieren en aantekeningen op één plek bewaren. Dit is dus erg handig. Ondanks dat de wereld steeds meer digitaal wordt, is schrijven toch iets wat we altijd zullen blijven doen. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe portfolio’s. Zo vindt u bij ons een luxe portfolio waarin u al uw kantoor accessoires op kunt bergen. Deze portfolio heeft een speciaal van en standaard voor een tablet en bevat daarnaast ook nog een draadloze powerbank. Een uitneembaar notitieboek kan daar natuurlijk ook niet bij ontbreken.

Portfolio’s bedrukken

Alle luxe portfolio’s uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. Kantoorartikelen zijn nog altijd hardlopers als het gaat om relatiegeschenken. Door de portfolio’s te bedrukken creëert u een echt persoonlijk geschenk. Elke keer als uw relaties gebruik maken van hun gepersonaliseerde portfolio zullen ze even kijken naar uw logo en worden herinnerd aan uw bedrijf. Zo maakt u op een originele manier reclame voor uw bedrijf en zal de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten.

Luxe portfolio’s bestellen

De luxe portfolio’s met logo kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u altijd graag verder. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. Van te voren ontvangt u van ons altijd een gratis digitale proefdruk, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat.