Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Powerbanks

Bedrukte luxe powerbanks

Bedrukte luxe powerbanks zijn een must voor iedereen die vaak en veel onderweg is. Een powerbank is een compacte (nood)oplader voor bijvoorbeeld uw telefoon, tablet of smartwatch, waarbij er geen stopcontact nodig is. U kunt uw telefoon dus opladen waar u maar wilt, of dit nu in de supermarkt, aan het strand of zwembad of in de trein is. Het assortiment luxe powerbanks is erg uitgebreid. Zo hebben we powerbanks waarop u uw telefoon draadloos kunt opladen, powerbanks met meerdere usb poorten om meerdere devices op te laden of powerbanks met een display. Ook hebben we een pennenbakje met USB-oplader, een powerbank met draadloze oortjes en een powerbank met display, waar u bijvoorbeeld een foto of kaart in kan zetten. Veel powerbanks hebben led-lichtjes die aangeven of de batterij opgeladen is en hoeveel percentage de powerbank nog heeft. 

Luxe powerbanks met opdruk

Luxe powerbanks zijn ook met een persoonlijke opdruk te bestellen. Het aantal kleuren waarin de powerbanks bedrukt kunnen worden verschilt per product. De meeste luxe powerbanks kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden en sluiten hierdoor altijd aan bij de huisstijl van uw bedrijf. Laat hier bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan op drukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de luxe powerbanks uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. 

Luxe powerbanks met logo

Luxe powerbanks met logo lenen zich uitstekend als relatiegeschenk voor uw werknemers of uw trouwe klanten. De luxe powerbanks zullen veel gebruikt worden en met uw logo hebben deze een groot bereik. Wilt u dus uw doelgroep blij maken en zelf meer naamsbekendheid genereren? Uw bedrijf zal ervoor zorgen dat iedereen altijd met een volle accu bereikbaar is. De luxe powerbanks met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.