Kleur
Prijs

t/m

Merk
Luxe Reistassen

Bedrukte luxe reistassen

Een bedrukte luxe reistas zorgt ervoor dat reizen nog praktischer wordt. Heeft u klanten en zakenrelaties die regelmatig op reis moeten voor werk? Een bedrukte luxe reistas is dan een ideaal relatiegeschenk om in te zetten als bedrijf. Ook voor uw eigen medewerkers is een bedrukte luxe reistas een leuk geschenk om mee te nemen tijdens een weekendje weg of een stedentrip. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe reistassen waar u uw keuze uit kunt maken. Naast een standaard reistas met logo vindt u er ook diverse andere modellen zoals een weekendtrolley of een PVC vrije weekendtas. De bedrukte luxe reistassen kunnen al vanaf 1 stuks besteld worden.

Goedkoop luxe reistassen bedrukken

Doordat reistassen veel meegenomen zullen worden naar externe locaties is het plaatsen van een bedrukking op de luxe reistassen zeker een goed idee. Laat uw bedrijfsnaam, logo, website of slogan op de luxe reistassen bedrukken en u zult eenvoudig een groter bereik genereren. De bedrukking kan tot 4 kleuren geplaatst worden, maar natuurlijk kunnen de luxe reistassen ook onbedrukt besteld worden. Voorafgaand aan uw bestelling kunt u eenvoudig een gratis digitaal voorstel met uw logo aanvragen. Hierbij krijgt u een digitaal beeld toegestuurd waarop het eindresultaat van uw logo op de reistassen alvast te zien is. Creëer een uniek relatiegeschenk en bestel nu een luxe reistas met uw bedrijfsgegevens online bij HSG Promotions. 

Online reistassen bestellen

Heeft u een bedrijf in de reisbranche? Of wilt u uw klanten en zakenrelaties een geschenk geven dat zij daadwerkelijk kunnen gebruiken? Een bedrukte luxe reistas is dan het perfecte artikel! Bij HSG Promotions vindt u gegarandeerd een luxe reistas die perfect bij uw wensen past. Heeft u hulp nodig bij deze zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk? Ons team staat altijd klaar om uw te helpen via de mail, chat of telefoon.