Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Rugzakken

Bedrukte luxe rugzakken

Bedrukte luxe rugzakken zijn een uitstekend relatiegeschenk voor bijna iedere relatie. Rugzakken zijn tassen die ontzettend praktisch zijn en daarom altijd van pas komt. Bij HSG Promotions heeft u keuze uit een ruim assortiment aan luxe rugzakken. Zo heeft u mogelijkheden om te kiezen voor een zeer unieke rugzak of voor een klassieker. Zo kunt u onder andere kiezen uit een duffel rugzak, een aantal klassieke rugzakken, een rugzak met alarm, een rugzak met solar paneel of een party rugzak met speaker. Er zit hoe dan ook een luxe rugzak die aansluit bij uw wensen bij!

Luxe rugzakken met logo

Door de luxe rugzakken te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan kunt u de luxe rugzakken gemakkelijk aanpassen aan uw wensen en aan de huisstijl van uw bedrijf. De luxe rugzakken kunnen bedrukt worden tot wel 4 prachtige kleuren. Door een rugzak te personaliseren valt u extra op en maakt u een blijvende indruk. Door een luxe rugzak te bedrukken met uw naam, tekst, logo en/of slogan genereert u naast goodwill ook nog eens gemakkelijk naamsbekendheid. Een rugzak wordt namelijk overal mee naar toe genomen, hierdoor weet u zeker dat uw naam, tekst, logo en/of slogan gezien zal worden.

Luxe rugzakken bestellen

Door bedrukte luxe rugzakken te bestellen bent u verzekerd van een kwalitatief en uniek relatiegeschenk waarmee u uw relaties zeker blij mee zal maken. Een bedrukte luxe rugzakken is zeer geschikt om aan relaties te schenken als blijk van waardering. Daarnaast zijn de bedrukte luxe rugzakken ook zeer geschikt om te schenken aan uw medewerkers of als eindejaarsgeschenk. Verder is een bedrukte luxe rugzak een fantastische manier om die ene relatie te bedanken voor het begin of einde van een fijne samenwerking. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!