Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Schrijfmappen

Bedrukte luxe schrijfmappen

Bedrukte luxe schrijfmappen komen professioneel over door zijn exclusieve uitstraling en goede kwaliteit. Door een luxe schrijfmap cadeau te doen aan een relatie of klant laat u een onvergetelijke indruk achter. De luxe schrijfmappen zijn kwalitatief veel beter dan gewone schrijfmappen met opdruk. Het assortiment van luxe-relatiegeschenken is groot. Zo hebben we schrijfmappen waar een powerbank in zit, zodat u ten alle tijden uw elektronische apparaten op kunt laden. Ook bevatten de schrijfmappen een schrijfblok of notitieboek en zijn er verschillende vakken om uw benodigdheden in op te bergen, zoals bijvoorbeeld post its, visitekaartjes of schrijfwaren.

Luxe schrijfmappen met opdruk

De luxe schrijfmappen kunnen natuurlijk ook met opdruk besteld worden. Dit kan bijvoorbeeld uw logo, website, slogan of een persoonlijke tekst zijn. Wilt u de luxe schrijfmap inzetten als promotieartikel voor uw relaties? Kies dan voor bedrukking met een logo of uw website. Wilt u de luxe schrijfmap cadeau geven als blijk van waardering voor uw werknemers? Kies dan voor een persoonlijke tekst. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp eruit komt te zien op de luxe schrijfmappen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Luxe schrijfmappen met logo

Luxe schrijfmappen met logo zijn niet alleen te gebruiken voor uw relaties of klanten maar kunnen ook binnen uw bedrijf prima ingezet worden. De luxe schrijfmappen gaan een leven lang mee en hebben een goede uitstraling. Schrijfmappen kunnen makkelijk in uw tas of onder de arm worden meegenomen en worden veelal gebruikt bij vergaderingen, op kantoor of als u ergens op bezoek gaat. Al uw schrijfwaren en aantekeningen hebt u direct bij de hand en u hoeft nooit meer door een grote papierstapel te zoeken naar de goede notities.