Kleur
Prijs

t/m

Merk


Luxe Snijplanken

Luxe snijplanken

Luxe snijplanken zijn onmisbaar in elke keuken. Snijplanken zijn functionele planken die als onderlegger gebruikt dienen te worden voor het snijden van producten. De snijplank dient niet alleen ter bescherming van het keukenblad, maar heeft daarnaast ook een hygiënische functie. HSG Promotions beschikt over een ruim assortiment aan luxe snijplanken. Dit is een ideaal geschenk dat direct in gebruik genomen kan worden. Voor ieder huishouden is de snijplank een artikel dat altijd van pas zal komen. Tijdens kookworkshops of voor op huishoudbeurzen zijn luxe snijplanken een origineel geschenk om weg te geven aan uw relaties.

Snijplanken personaliseren

Alle snijplanken kunnen gepersonaliseerd worden door deze te laten bedrukken of graveren. U kunt voor de personalisatie kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De bedrukking kan bestaan uit één tot vier kleuren. Door de snijplanken te graveren, geeft u de luxe snijplanken een nog luxere uitstraling en creëert u een uniek geschenk. In verband met hygiëne redenen kunnen de houten snijplanken alleen gegraveerd worden met uw logo en niet voorzien worden van een bedrukking. De luxe snijplanken kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden.

Luxe snijplanken bestellen

Luxe snijplanken kunt u makkelijk en snel bestellen bij HSG Promotions. Op onze website start uw zoektocht naar uw perfecte snijplank. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. U ontvangt van ons van tevoren altijd een gratis drukproef, zodat u een beeld krijgt van het eindresultaat. De luxe snijplanken zijn het ideale relatiegeschenk en uw relaties zullen dit geschenk zeker waarderen.