Kleur
Prijs

t/m

Luxe Solar Opladers

Bedrukte luxe solar opladers

Bedrukte luxe solar opladers zijn milieuvriendelijke opladers die er ook nog eens leuk uit zien. Door middel van een klein zonnepaneel wordt de accu van de solar oplader opgeladen. De opgeslagen stroom kunt u vervolgens gebruiken om uw telefoon, tablet of andere apparaten op te laden. Onze solar opladers hebben verschillende batterijen. Zo hebben we opladers met een batterij van 1000 mAh maar ook met een batterij van 4000 mAh. Met een vermogen van 2200 mAh kan een smartphone ongeveer 1 keer helemaal opgeladen worden. 
In het assortiment hebben we ook verschillende vormen solar opladers. Zo hebben we een solar sunflower of solar boom, maar ook solar opladers die door middel van een zuignap bevestigd kunnen worden aan een raam om zo de meeste zon op te vangen. 

Luxe solar opladers met opdruk

De luxe solar opladers kunnen natuurlijk ook met opdruk worden besteld. Het aantal kleuren opdruk verschilt per product, zo hebben we opladers die tot 4 kleuren besteld kunnen worden maar ook opladers die in full colour bedrukt kunnen worden. Laat hier bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsgegevens of andere associaties naar uw bedrijf op zetten om zo uw naam te koppelen aan duurzaamheid. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de luxe solar opladers uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Luxe solar opladers met logo

Na een aantal uur intensief gebruik is een smartphone of tablet zo weer leeg. Powerbanks zijn hierdoor onmisbaar geworden! Een solar oplader is een product dat iedereen met veel liefde in ontvangst zal nemen. De opladers hebben een lange levensduur en zijn met uw logo dus vaak voor anderen te zien. Of u de solar oplader nu in de zon heeft staan of u bent er een device mee aan het opladen, uw gegevens zijn altijd in beeld. Als relationeel geschenk is de solar oplader een echte aanrader, maar ook als promotiemiddel misstaat deze niet. De luxe solar opladers met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.