Kleur
Prijs

t/m

MerkLuxe Speakers

Luxe speakers

Luxe speakers zijn luxe geschenken om weg te geven aan uw personeel of relaties. Wireless muziek luisteren en streamen vanaf uw telefoon is tegenwoordig de standaard. Hierbij hoeft u geen gebruik meer te maken van allerlei snoeren, want bluetooth is vanaf nu de trend. De luxe speakers zijn ideaal voor in een kantoorruimte, een park of voor onderweg. Een speaker is altijd bruikbaar en daardoor handig om te hebben. Draadloze speakers zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn erg makkelijk in gebruik. De speaker zal ervoor zorgen dat het geluid versterkt afgespeeld wordt. De muziek heeft hierdoor een groter bereik. U kunt de speakers ook verbinden met een laptop of een ander mobiel apparaat. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan luxe speakers in verschillende kleuren, materialen en formaten. Hierdoor zit er altijd een speaker bij die aansluit bij uw wensen!

Speakers bedrukken

Alle luxe speakers kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, een afbeelding of een zelf gekozen tekst. De speakers kunnen bedrukt worden in één tot vier kleuren. U kunt de bedrukking laten matchen met de kleurelementen van de speaker. De luxe speakers kunnen al besteld worden vanaf 1 stuk. In ons assortiment vindt u speakers die perfect zijn om weg te geven als geschenk, maar ook speakers die erg leuk zijn voor u zelf. U kunt de speakers ideaal inzetten als giveaway voor op beurzen en evenementen.

Luxe speakers bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel de luxe speakers bestellen. Bedrukte speakers zijn zee geschikt voor een divers aantal situaties. Zo zijn de speakers ideaal voor onder de douche of voor op feestjes. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder!