Kleur
Prijs

t/m

Merk


Luxe Sporttassen

Bedrukte luxe sporttassen

Bedrukte luxe sporttassen zijn een uitstekende manier om sportief voor te dag te komen. Een luxe bedrukte sporttas is een tijdloos geschenk wat altijd wel van pas komt. Zo is een luxe bedrukte sporttas niet alleen zeer geschikt om mee te nemen naar de sportclub maar ook om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie, een weekendje weg of kamperen. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een divers aantal luxe sporttassen die u kunt bedrukken. Voor ieder wat wils! Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Swiss peak weekendtas of voor een fijne Swiss peak luxe sporttas en rugzak ineen.

Luxe sporttassen met logo

U kunt ervoor kiezen om de luxe sporttassen te bedrukken met naam, tekst, logo en/of slogan. Hierdoor kunt u de luxe sporttassen gemakkelijk personaliseren en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. De luxe sporttassen kunnen bedrukt worden tot wel 4 prachtige kleuren. Hierdoor springt uw naam, tekst, logo en/of slogan extra in het oog. De luxe bedrukte sporttassen zijn zeer praktisch en zullen overal mee naartoe genomen worden en door vele mensen gezien worden. Daardoor genereert u niet alleen goodwill bij het weggeven van de luxe bedrukte sporttas, maar ook nog eens extra naamsbekendheid.

Luxe sporttassen bestellen

Door luxe sporttassen te bestellen bent u zeker van een praktisch en functioneel relatiegeschenk wat hoe dan ook ontzettend gewaardeerd zal worden door de ontvanger. Een bedrukte luxe sporttas is perfect om bijvoorbeeld weg te geven aan klanten bij inschrijving bij uw sportschool. De bedrukte luxe sporttassen zijn echter ook perfect om weg te geven aan relaties als bedankje voor het begin of einde van een fijne samenwerking. Verder is een bedrukte luxe sporttas ook een perfecte manier om uw favoriete (amateur) sportteam te steunen. Daarnaast is een bedrukte sporttas ook een perfect eindejaarsgeschenk voor uw medewerkers. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende en gratis digitale proefdruk aan!