Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Trolleys

Bedrukte luxe trolleys

Bedrukte luxe trolleys zijn een perfect middel om uw werknemers en relaties te verrassen met een handig relatiegeschenk. De bedrukte luxe trolleys zullen met open armen worden ontvangen door iedere relatie of werknemer die wel eens op reis gaat. De luxe trolleys zijn zeer praktisch voor bijvoorbeeld meerdaagse evenementen, weekendjes weg, vakanties, een zakenreis of beurs. Bij HSG Promotions kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan bedrukte luxe trolleys. Zo kan u onder andere kiezen uit rugzak trolleys, weekend trolleys, trolleys van aluminium in diverse vormen en maten, hardcase trolleys en stoffen trolleys. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Luxe trolleys met logo

Door luxe trolleys te bedrukken met uw naam, tekst, logo en of slogan kunt u gemakkelijk de trolleys aanpassen aan uw wensen en de huisstijl van uw bedrijf. De luxe trolleys kunnen bedrukt worden in diverse kleuren, afhankelijk van het model luxe trolley. De luxe trolleys hebben een groot drukvlak waardoor uw bedrukking extra opvalt en in het oog zal springen bij potentiële toekomstige relaties. Doordat de trolley overal mee naar toe zal worden genomen zal uw naam, tekst, logo en of slogan veel worden gezien. U genereert naast goodwill dus ook nog eens zeer gemakkelijk naamsbekendheid!

Luxe trolleys bestellen

Door luxe trolleys te bestellen heeft u een relatiegeschenk in huis waarmee u uw relaties zeker blij gaat maken. De luxe trolleys zijn een zeer geschikt geschenk voor uw werknemers die vaak op zakenreis of de beurs voor u gaan. Met een bedrukte luxe trolley maken zij een professionele indruk. De bedrukte luxe trolleys zijn echter ook zeer geschikt als geschenk voor die ene relatie die zo van reizen houdt te bedanken voor het begin of einde van een succesvolle samenwerking. De trolleys zijn daarnaast ook zeer geschikt als eindejaarsgeschenk. Bent u benieuw naar de mogelijkheden? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan!