Kleur
Prijs

t/m

Merk

Luxe Zonnebrillen

Luxe zonnebrillen

Bescherm uw ogen tegen de felle zon met een bedrukte luxe zonnebril. Zonnebrillen worden steeds vaker het hele jaar door gebruikt. In alle seizoenen wordt een zonnebril regelmatig opgezet tegen de felle of laagstaande zon. Ook voor in de winter als u op wintersport gaat, komen luxe zonnebrillen altijd van pas. Als bedrijf is het inzetten van een zonnebril als relatiegeschenk dus zeker een goede zet. Een relatiegeschenk dat voor klanten een functionele waarde heeft wordt namelijk vaak extra gewaardeerd. In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan luxe zonnebrillen. Zo beschikken de luxe zonnebrillen bijvoorbeeld over een luxe camera. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan de mooiste luxe zonnebrillen. De luxe zonnebrillen kunnen al besteld worden vanaf één stuk.

Zonnebrillen bedrukken

Alle luxe zonnebrillen uit ons assortiment kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. De zonnebrillen kunnen bedrukt worden met één kleur. Door de zonnebrillen te bedrukken, maakt u van de zonnebrillen een nuttig promotiemiddel voor uw bedrijf. Wanneer u de perfecte zonnebril in onze webshop heeft gevonden, heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw bestelling een digitale proefdruk aan te vragen. Zo krijgt u een beeld van het eindresultaat. Dit kan geheel gratis en vrijblijvend. De luxe zonnebrillen kunnen natuurlijk ook onbedrukt besteld worden.

Luxe zonnebrillen bestellen

De luxe zonnebrillen kunt u eenvoudig en snel bestellen bij HSG Promotions. Bij ons op de website start de zoektocht naar de perfecte luxe zonnebril voor u! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. U kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon. Met het cadeau doen van een luxe zonnebril zit u altijd goed!