Kleur
Prijs

t/m

Merk


Antistress

Bedrukte anti-stress artikelen

Bedrukte anti-stress artikelen zijn voor iedereen die wel eens met stress te maken heeft. Onze medisch gerelateerde anti-stress artikelen zijn in diverse vormen en kleuren verkrijgbaar. Zo hebben wij bijvoorbeeld een anti-stress druppel, welke in een blauwe of een rode kleur besteld kan worden, maar ook hebben we een anti-stress hart. Onze anti-stress artikelen zijn gemaakt van glanzend PU foam. Nadat de stressbal ingedrukt is geweest zet deze weer uit naar zijn oorspronkelijke vorm. Anti-stress artikelen zijn niet alleen goed voor de mentale stress, ze zijn ook goed voor uw handspieren. Door de stressballen regelmatig te gebruiken blijven deze soepel. Ook kunnen anti-stressartikelen je helpen om gefocust te blijven.

Anti-stress artikelen met opdruk

Anti-stress artikelen kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp. Dit kan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan zijn maar ook een persoonlijke boodschap. De anti-stressballen kunnen in 1 kleur bedrukt worden. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de anti-stress artikelen uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan. De anti-stress artikelen met opdruk kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.

Anti-stress artikelen met logo

Veel mensen in Nederland hebben vaak last van stress. Dit kan komen door werk, maar ook door privésituaties kunt u stress krijgen. Als u veel uren achter een laptop of PC maakt kan het voorkomen dat u gewrichtsklachten in uw handen of vingers krijgt. Door de stressbal te gebruiken vermindert u deze klachten. Anti-stress artikelen kunnen zowel promotioneel als relationeel ingezet worden. Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u uw doelgroep verrassen met een functioneel geschenk dat vaak gebruikt wordt? Kies dan voor anti-stress artikelen met logo. Ook voor uw werknemers is het handig om op ieder bureau een anti-stressbal te hebben.