Kleur
Prijs

t/m

Merk
EHBO Setjes

Bedrukte EHBO-setjes

Bedrukte EHBO-setjes kunnen ervoor zorgen dat u direct eerste hulp kunt verlenen wanneer er wat aan de hand is. Een ongeluk zit in een klein hoekje; een wondje of schaafwond, snee of krasje is altijd vervelend, maar een EHBO-setje biedt de uitkomst! Met een pleister of kompres kunt u het bloeden stelpen, of u kunt een wondje ontsmetten met een alcoholdoekje om zo een infectie te voorkomen. Bij medische-relatiegeschenken hebben wij verschillende soorten EHBO-setjes, van pleisterblikjes tot 47-delige EHBO-sets. In deze sets zitten onder andere alcoholdoekjes, verband, een pincet, medische tape en schaar, veiligheidsvest, pleisters, isolatiedeken etc. De beste plaats om een EHBO-set te bewaren is in uw auto. Deze heeft u dan altijt bij de hand als er onderweg iets gebeurd. Bedrukte EHBO-setjes kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden. 

EHBO-setjes met logo

EHBO-setjes met logo geven de indruk dat uw bedrijf geeft om het welzijn van uw werknemers, relaties en/of klanten. De EHBO-sets van medische relatiegeschenken kunnen verschillend bedrukt worden. Sommige van onze sets kunnen in 1 kleur bedrukt worden, terwijl anderen tot wel 4 kleuren bedrukt kunnen worden. Ook hebben alle sets een andere opdrukpositie. Dit kan aan de bovenkant zijn, maar ook aan de zij- of achterkant. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op het EHBO-setje uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

EHBO-setjes met opdruk

EHBO-setjes met opdruk kunnen voor zowel relationele als promotionele doeleinden ingezet worden. Zorg dat er op iedere afdeling van uw bedrijf een EHBO-set aanwezig is en dat werknemers weten waar ze deze kunnen vinden en hoe deze gebruikt dient te worden. Ook als relatiegeschenk worden EHBO-sets met open armen ontvangen. Iedereen vindt het prettig een eerste hulp kit in de auto te hebben, zodat zij in ieder geval voorbereid zijn als er iets gebeurd. Staat u binnenkort op een beurs of evenement? Door de EHBO-setjes als promotiemateriaal uit te delen bereikt u een grote doelgroep die bij ieder ongelukje aan u terugdenken, door het EHBO-setje met opdruk.