Kleur
Prijs

t/m

MerkManicure Setjes

Bedrukte manicuresetjes

Bedrukte manicuresetjes zijn een must have voor iedereen die graag verzorgde handen en nagels heeft. Vooral bij vrouwen is het begrip 'manicure' niet onbekend. Het is een behandeling van zowel de handen als de nagels. Medische relatiegeschenken heeft diverse manicuresetjes in het assortiment. In deze setjes zit bijvoorbeeld een schaartje, nagelknipper, pincet, vijl en een nagelriemverzorger. Deze zitten in een etuitje zodat u alles mooi bij elkaar heeft. Naast een manicuresetje hebben wij ook een naai/ manicuresetje dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Bedrukte manicuresetjes kunnen al vanaf 1 stuk besteld worden.

Manicuresetjes met logo

Manicuresetjes met logo zijn zowel promotioneel als relationeel in te zetten. Onze manicuresetjes kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden met het ontwerp dat u wenst. Wilt u de setjes uitdelen als promotieartikel? Kies dan voor bijvoorbeeld uw logo, website of slogan zodat u op een positieve en verzorgde manier reclame maakt voor uw bedrijf. Wilt u het manicuresetje juist aan uw werknemers of relaties geven? Laat er dan een persoonlijke tekst op drukken, om ze bijvoorbeeld te bedanken voor hun harde werk en toewijding aan uw bedrijf. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de manicuresetjes uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Manicuresetjes met opdruk

Manicuresetjes met opdruk passen niet alleen gemakkelijk in de handtas, maar staan ook perfect op uw badkamer, make-uptafel of slaapkamer. Door het kleine formaat is een manicuresetje overal mee naar toe te nemen en hoeft u nooit last te hebben van een vervelende gescheurde nagel. Werkt u bijvoorbeeld in een schoonheidssalon of nagelstudio? Maak een spaar- of winactie van de manicuresetjes! Zo komen klanten sneller terug bij uw salon omdat iedereen natuurlijk zo'n mooi en handig manicuresetje wil. U zorgt dus indirect voor meer klanten en meer naamsbekendheid, terwijl u uw klanten met mooie nagels verblijdt.