Kleur
Prijs

t/m

Merk

Oordopjes

Bedrukte oordopjes

Bedrukte oordopjes zijn bedoelt om de oren te beschermen tegen harde omgevingsgeluiden. Wij hebben verschillende oordopjes in het assortiment: foam oordopjes, traagschuim oordoppen en siliconen oordoppen. Deze zitten los in een cassette of zijn verbonden door middel van een touwtje, zodat u de oordopjes niet kwijt kunt raken. Ook hebben wij bijvoorbeeld oordopjes in een koker, waarbij u de kleur van de dop zelf kunt bepalen. Onze oordopjes zijn ook beschikbaar in verschillende kleuren. Zo hebben wij onder andere gele, blauwe en oranje oordopjes in het assortiment. Alle bedrukte oordopjes zijn vanaf 1 paar te bestellen.

Oordopjes met logo

Oordopjes met logo zijn de perfecte manier om op een veilige en verantwoorde manier reclame te maken voor uw bedrijf of organisatie. De oordopjes kunnen tot wel 4 kleuren bedrukt worden. Met deze oordopjes met logo kan het omgevingsgeluid worden gedempt tot een veilig niveau. Door deze te bedrukken komen veel mensen in aanraking met uw bedrijf. Doordat er tegenwoordig zoveel harde geluiden om ons heen zijn worden oordoppen vaak gebruikt en uw logo zal dus ook vaak gezien worden. U beschermt uw relaties, klanten en werknemers tegen gehoorschade en u vergroot zelf uw naamsbekendheid! Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de oordopjes uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Oordopjes met opdruk

Organiseert of werkt u binnenkort op een evenement of festival met harde muziek? Of werkt u op een bouwplaats waar regelmatig met machines wordt gewerkt die een hard geluid produceren? Verras uw gasten of werknemers met een paar oordopjes met opdruk ter bescherming van de oren. Steeds meer mensen worden zich bewust van de risico's van harde muziek of harde geluiden en wapenen zich hiertegen met deze oordoppen.