Kleur
Prijs

t/m

Merk


Pillendoosjes

Bedrukte pillendoosjes

Bedrukte pillendoosjes zijn erg handig voor iedereen die op dagelijkse basis medicijnen moet slikken, maar kunnen ook perfect gebruikt worden als doosje voor uw vitaminepillen. Een pillendoosje is dus van alle markten thuis en door iedereen te gebruiken. U weet zo iedere dag precies hoeveel en welke pillen u moet slikken, waardoor u er nooit meer een kunt vergeten! In ons assortiment hebben wij diverse pillendoosjes. Zo hebben wij 3-vaksdoosjes, maar ook doosjes met 7 vakken voor alle dagen van de week. Deze vakjes kunnen apart geopend worden zodat er ook niks uit kan vallen. De bedrukte pillendoosjes zijn al vanaf 1 stuk te verkrijgen.

Pillendoosjes met logo

Onze pillendoosjes kunnen op diverse manieren bedrukt worden. Bij sommige doosjes kan de bedrukking zowel aan de boven- als de onderzijde, maar bij andere doosjes is de zijkant ook een mogelijkheid. Ook het aantal kleuren bedrukking verschilt per doosje. Zo hebben wij doosjes die tot 2 of tot 4 kleuren bedrukt kunnen worden, maar ook een full colour bedrukking behoort tot de mogelijkheden. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op het pillendoosje uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Pillendoosjes bedrukken

Pillendoosjes kunnen voor zowel promotionele als relationele doeleinden worden ingezet. Voor apothekers of drogisterijen is een pillendoosje een perfecte weggever bij bijvoorbeeld een minimaal te besteden bedrag of als cadeautje. Ook als u binnenkort op een beurs of evenement staat en uw doelgroep iets verrassends en nuttigs mee wilt geven is een pillendoosje het ideale geschenk. Zeker als er een leuke bedrukking op staat zal het pillendoosje vaak gebruikt worden. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bedrijfslogo, website of slogan toe te voegen aan het ontwerp zodat u ook voor meer naamsbekendheid zorgt wanneer de pillendoosjes gebruikt worden.