Kleur
Prijs

t/m

Merk

Pleisters

Bedrukte pleisters

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Met bedrukte pleisters zorgt u dat u er altijd als eerste bij bent om die kleine snee of het wondje af te dekken! In het assortiment van medische-relatiegeschenken hebben we diverse doosjes met pleisters. Zo hebben we een kunststof cassette met pleisters die verkrijgbaar is in het geel, groen, rood, blauw, oranje of wit. Ook hebben we pleisterdoosjes die met een schuifklepje open gaan, deze is verkrijgbaar in de kleuren frosted donker, frosted rood, frosted oranje en frosted wit. In beide doosjes zitten 5 pleisters. Pleisters worden gemaakt van een laagje viscose met daaroverheen een polyamide waarop huidvriendelijke lijm is aangebracht. Bent u opzoek naar een eerste hulp set die wat uitgebreider is? Kijk dan eens bij onze EHBO-setjes of hier iets voor u bij zit! 

Pleisters met opdruk

De verpakkingen van de pleisters kunnen door ons bedrukt worden met een ontwerp dat u wenst. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfslogo, website of slogan zijn maar ook een persoonlijke boodschap. De verpakkingen kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo is er de mogelijkheid om de doosjes in 1 tot 4 kleuren te laten bedrukken, maar kunnen sommigen zelfs in full colour bedrukt worden. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de pleisters uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Pleisters met logo

Pleisters met logo kunnen heel goed als promotieartikel worden ingezet. Staat u binnenkort op een beurs of evenement en wilt u uw doelgroep iets meegeven waar zij tegelijkertijd ook iets aan hebben? Kies dan voor een cassette met pleisters! De verpakkingen zijn klein genoeg om in iedere jaszak of tas mee te nemen, waardoor uw gasten de pleisters altijd met zich mee kunnen dragen en altijd eerste hulp kunnen verlenen bij kleine wondjes. Ook zijn de pleisters gemakkelijk mee te sturen en te verpakken bij bestaande artikelen, als extraatje bij de geplaatste bestelling. De pleisters met logo zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.