Kleur
Prijs

t/m

Merk

Tandenborstels

Bedrukte tandenborstels

Bedrukte tandenborstels dragen bij aan een gezond en wit gebit. Een mooie glimlach zorgt voor een prettige eerste indruk. In ons assortiment hebben wij verschillende soorten tandenborstels. Zo hebben wij een reistandenborstel die in een kokertje kan worden opgeborgen. Dit compacte model neemt bijna geen ruimte in beslag in een toilettas en kan overal mee naartoe worden genomen. Ook hebben wij een etuitje met een tandenborstel en zandloper te koop. Deze tandenborstel kunt u neerzetten op de twee 'voetjes' zodat deze blijft staan. De zandloper is afgesteld op 2 minuten zodat u zeker weet dat u lang genoeg heeft gepoetst! De bedrukte tandenborstels zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Tandenborstels met logo

Tandenborstels met logo zijn een welkom product voor jong en oud. Vanaf de eerste tandjes tot de laatste tanden worden tandenborstels op dagelijkse basis gebruikt. De tandenborstels kunnen op diverse manieren bedrukt worden. Zo is bij sommige tandenborstels een bedrukking aan de zijkant mogelijk, waarbij de grootte invloed heeft op het aantal kleuren. Zo kunnen bepaalde afmetingen tot 2 of 4 kleuren bedrukt worden, maar is er ook een mogelijkheid voor een full colour bedrukking. Hierdoor kunt u uw ontwerp volledig zelf bedenken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de tandenborstels uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Tandenborstels met opdruk

Tandenborstels als relatiegeschenken of promotieartikelen worden door iedereen gewaardeerd, omdat ze ook door iedereen gebruikt worden. Heeft u bijvoorbeeld een tandartsenpraktijk of orthodontische praktijk en wilt u uw cliënten het belang van goed poetsen duidelijk maken? Geef ze dan een tandenborstel met opdruk mee. U zorgt voor een goede mondhygiëne en tegelijkertijd maakt u reclame voor uw praktijk. Ook op een beurs of evenement doen tandenborstels het goed als promotiemiddel. Met uw logo of website op de tandenborstel gedrukt kunt u deze uitdelen aan uw doelgroep en zorgt u meteen voor meer naamsbekendheid!