Kleur
Prijs

t/m

Thermometers

Bedrukte thermometers

Bedrukte thermometers zijn onmisbaar in ieder medicijnenkastje of EHBO-doos. Onze digitale thermometers geven allemaal nauwkeurig uw temperatuur in °C op het digitale schermpje. Al onze thermometers zijn voorzien van een beschermhoesje zodat de thermometer veilig opgeborgen en meegenomen kan worden. Het grootste verschil tussen de thermometers zit met name in de tijd die de thermometer erover doet om de temperatuur op te nemen. Zo hebben wij thermometers in ons assortiment die hier 60 seconde over doen, maar we hebben er ook die er slechts 10 seconde over doen. De meeste bedrukte thermometers zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.

Thermometers met logo

Thermometers met logo kunnen op verschillende manieren bedrukt worden. Zo zijn er thermometers die tot 4 kleuren bedrukt kunnen worden. U kunt uw fantasie dus helemaal de vrije loop laten bij het bedenken van het ontwerp. Wilt u de thermometer voor promotionele doeleinden gebruiken? Laat dan bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, website of slogan op de thermometer drukken. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de thermometers uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Thermometers met opdruk

Vooral voor bedrijven die actief zijn in de medische sector kan een thermometer met opdruk veel voordeel opleveren. Door deze op een beurs of evenement uit te delen bereikt u vele mensen en zullen zij altijd aan u denken als zij met verhoging op bed liggen en door de thermometer weten dat er niks ernstigs aan de hand is. Ook voor ziekenhuizen, huisartsenpraktijken en medische klinieken zijn bedrukte thermometers een perfecte aanwinst. Door iedere werknemer een bedrukte thermometer te geven om op het werk te gebruiken zullen deze niet zo snel kwijt geraakt worden en kan deze ook snel teruggebracht worden naar de juiste plek als er wel een verloren wordt.