Kleur
Prijs

t/m

MerkZonnebrand

Bedrukte zonnebrand

Bedrukte zonnebrand is onmisbaar in ieder land, of het nu warm of koud is. In de zomer weet iedereen dat het belangrijk is om regelmatig zonnebrand te smeren, maar wist u dat dit ook op wintersport nodig is? De zon kan hier ook sterk zijn, waardoor u gemakkelijk kunt verbranden. Wij hebben verschillende soorten zonnebrand in ons assortiment. Deze bevat SPF 30. SPF staat voor Sun Protection Factor. Hoe hoger deze factor is, hoe minder risico u heeft op verbranding. Wij hebben onder andere zonnebrandspray, zonnebrandcrème en een zonnebrand stick in ons assortiment. Ook bevatten diverse van onze verpakkingen een haak of ophangoog, zodat deze gemakkelijk aan een riemlus aan uw broek kunt hangen. Ook kunnen vele van onze verpakkingen in diverse kleuren worden besteld.

Zonnebrand met opdruk

Zonnebrand met opdruk kan op vele manieren worden bedrukt. Zo hebben wij verpakkingen die tot 4 kleuren bedrukt kunnen worden, maar hebben we ook verpakkingen die in full colour bedrukt kunnen worden. U kunt uw ontwerp dus volledig naar eigen wens maken. Op 1 zijde van de verpakking staat altijd de productinformatie vermeld. Dit is vanuit de voedsel- en warenautoriteit verplicht bij ieder cosmetisch product. Bent u benieuwd hoe uw ontwerp er op de zonnebrand uit komt te zien? Vraag dan gratis en vrijblijvend een digitale proefdruk aan.

Zonnebrand met logo

Staat u binnenkort op een beurs of organiseert u regelmatig een zonnig evenement? Deel deze zonnebrand met logo dan uit aan uw gasten. U zorgt ervoor dat zij hun huid beschermen, en zelf vergroot u uw naamsbekendheid door uw bedrijfsgegevens op de tube. De zonnebrand wordt door iedereen gebruikt en kan door het kleine formaat ook overal mee naartoe genomen worden. Bescherm uzelf en uw omgeving! De zonnebrand is al vanaf 1 stuk te bestellen.