Kleur
Prijs

t/m

Merk

Dassy werkkleding bedrukken met logo

Bedrukte Dassy werkkleding

Met Dassy werkkleding heeft u talloze mogelijkheden om uw logo, bedrijfsnaam en website te uiten volledig in lijn met uw bedrijfsidentiteit. Ook bij Dassy staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo heeft het bedrijf de overtuiging dat overal afval vermindert kan worden. Ecologische ontwikkeling begint bij de keuze van onschadelijke grondstoffen. Zo doet het bedrijf er alles aan om geen schadelijke substanties te gebruiken in de productie van de kleding. Een jaarlijks hernieuwde test volgens de Oeko-tex standards 100 bevestigd dit engagement. Daarnaast beschikt het bedrijf over een modern zonnepanelenpark op het dak van het hoofdkantoor in Brugge.

Dassy werkkleding met logo

Bent u opzoek naar bedrukte Dassy werkkleding van uitstekende kwaliteit? Dan bent u bij HSG Promotions op het juiste adres. Bij ons heeft u de keuze uit een groot assortiment aan Dassy werkkleding. Werkt u bijvoorbeeld voor Rijkswaterstaat en bent u veel aan het werk op de weg? Kies dan voor een van onze opvallend gekleurde polo’s, jassen of werkbroeken met een hoge zichtbaarheid. Werkt u veel op u knieën en heeft u een stevige werkbroek nodig? Dan kunt u kiezen uit de slijtvaste Cordura broek die 10 keer steviger is dan katoen! Vrijwel alle werkkleding van Dassy is tot wel 4 kleuren te bedrukken. Ook heeft u bij ons de keuze uit verschillende drukposities. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw Dassy werkkleding onbedrukt te bestellen.

Dassy werkkleding bestellen

Voordat de bedrukte Dassy werkkleding bij u terecht komt worden ze aan een reeks testen onderworpen. Zo wordt de werkkleding uitvoerig getest op slijtvastheid, kleurechtheid, scheur- en trekbestendigheid. Bent u benieuwd hoe uw Dassy werkkleding eruit komt te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. De producten van HSG Promotions zijn toegankelijk voor alle bedrijven. Dit komt omdat onze bedrukte en onbedrukte Dassy werkkleding al te bestellen zijn vanaf lage aantallen en tegen scherpe prijzen.