Kleur
Prijs

t/m

Merk



























MASCOT werkkleding bedrukken met logo

MASCOT

MASCOT produceert werkkleding en veiligheidsschoenen van een uitstekende kwaliteit. Het assortiment van MASCOT is gericht op alle medewerkers en professionals op het gebied van transport, industrie en service. U zult zich prettiger op uw werkplek voelen met de juiste MASCOT werkkleding. Bij MASCOT staat kwaliteit altijd voorop. Daarom wordt er gebruik gemaakt van de goede stofkwaliteiten van TENCEL, CORDURA, COOLMAX en nog veel andere. MASCOT is de specialist op het gebied van de beste kleding die gericht is op comfort, kwaliteit, pasvorm en design. De slogan van MASCOT is ‘Tested to work’. Vanuit deze mentaliteit worden alle producten gemaakt. Alle artikelen van MASCOT zijn volledig getest. MASCOT is van oorsprong een Deens bedrijf en beschikt over een Scandinavische mentaliteit. MASCOT is een wereldwijde exporteur.

MASCOT artikelen bedrukken

Bij HSG Promotions heeft u de mogelijkheid om de MASCOT artikelen te bedrukken. MASCOT heeft grote ambities en daarom is een goede kwaliteit erg van belang. Bij alles wat MASCOT doet, wordt gestreefd naar ‘Best practice’. De werkkleding van MASCOT is geen product op zichzelf, maar een complete service naar de klant toe. Wij streven ernaar dat iedereen zonder moeite de juiste producten moet kunnen vinden en aanschaffen. Dit is wat MASCOT zich onderscheid van andere producenten. Het doel van onze werknemers is het produceren, ontwikkelen en verkopen van de allerbeste veiligheidsschoenen en werkkleding.

Werkkleding bestellen

U kunt de werkkleding en veiligheidsschoenen van MASCOT eenvoudig bestellen bij HSG Promotions. Wij bieden u een ruim assortiment aan artikelen van MASCOT. De werkkleding van MASCOT beschikt over een goede pasvorm, waardoor deze werkkleding erg comfortabel zit. De artikelen van MASCOT zijn niet alleen comfortabel, maar hebben ook een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Er zal altijd iets bij zitten voor u! U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder.