Kleur
Prijs

t/m

Pringles bedrukken met logo

Bedrukte Pringles

Hebben uw relaties zin in iets lekkers of verlangt u zelf naar Pringles barstensvol smaak? Kies dan in ons ruime assortiment voor de bedrukte Pringles chips! Pringles chips staan internationaal bekend en zijn al sinds 1967 op de Amerikaanse markt verkrijgbaar. Betreft de bedrukking heeft u met de Pringles ontzettend veel mogelijkheden aangezien de artikelen zelfs full-color bedrukt kunnen worden. De Pringles chips zien eruit als aardappelchips, maar worden net als veel andere chips gemaakt door aardappelpuree met vorm. Pringles was op zoek naar een manier om hun chips te verbeteren aangezien er wereldwijd veel geklaagd wordt over gebroken chips en over de luchthoeveelheid in de zakken. Om die redenen besloot het bedrijf om de Pringles chips als stapelchips in een kartonkoker te plaatsen.

Pringles met logo

Pringles chips voorzien van uw tekst en/of logo zijn zeer populaire giveaways. Een groot voordeel van de bedrukte Pringles bussen is het feit dat ze makkelijk meegenomen kunnen worden naar beurzen en evenementen. Daarnaast hebben de Pringles artikelen het voordeel dat vrijwel ieder mens wel van chips houdt en dat de chips eenvoudig uitgedeeld kunnen worden. Tevens hebben de Pringles chips een houdbaarheid van 12 maanden. Een bijkomend voordeel van de Pringles chips is het feit dat de kokers full-color bedrukt kunnen worden.

Pringles bestellen

De Pringles chips hebben een inhoud van 40 gram en zijn al verkrijgbaar vanaf 250 stuks. Ook heeft u bij ons de keuze uit de smaken original en paprika. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte Pringles chips eruit komen te zien? Vraag dan gratis een geheel vrijblijvende digitale proef aan. Wij willen u graag assisteren door u met grote passie te helpen bij het maken van uw keuze. Creativiteit maakt namelijk het verschil wanneer u met een product een boodschap over wilt brengen.