Geen filteropties mogelijk

Prodir pennen met logo bedrukken

Geen resultaten gevonden.

Bedrukte Prodir pennen

Prodir pennen zijn tijdloos, elegant en zijn één van de populairste schrijfwaren van dit moment. De pennen van het bedrijf worden gemaakt in de Zwitserse regio Ticino waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast de kwaliteit zijn er ook vele verschillende opties die Prodir pennen uniek maken.  Zo kunt u kiezen uit verschillende afwerkingen als matt, polished of frosted. Ook heeft u de keuze uit de soft touch uitvoering die voor een ultiem schrijfcomfort zorgt. Daarnaast heeft vrijwel elke Prodir pen wel een extra optie als een gekleurde ring, metalen punt of gekleurde clip cover. Ook qua bedrukking heeft u met de Prodir pennen veel mogelijkheden. Zo zijn de pennen vrijwel altijd tot wel 4 kleuren te bedrukken.

Prodir pennen met logo

Heeft u binnenkort een beurs of evenement en wilt u pennen van uitstekende kwaliteit weggeven? Kies dan voor de Prodir pennen voorzien van uw tekst en/of logo. Door de bewezen waarde en het uitstekende materiaal gaan Prodir pennen door vele handen en worden ze niet zomaar weggegooid. Door uw tekst en/of logo op de Prodir pen te drukken vergroot u de naamsbekendheid van uw bedrijf onder de doelgroep en zorgt u ervoor dat u op een eenvoudige manier in beeld blijft. Ook lang nadat de ontvanger de Prodir pen van u heeft ontvangen.

Prodir pennen bestellen

Een goed ontwerp is altijd de beste manier om een goed verhaal te beginnen. Dit geldt ook voor de techniek die gebruikt wordt bij de vullingen, die door ecologische redenen hervulbaar zijn. Daarnaast heeft u met slechts één vulling 2000 meter aan schrijfplezier. 1 pen kent ongeveer 10 verschillende gebruikers. Hierdoor zijn de bedrukte pennen van Prodir het promotiemateriaal bij uitstek voor uw bedrijf of organisatie! Prodir pennen hebben een groot drukoppervlak en veel verschillende drukposities. Op deze manier kunt u altijd uw logo, bedrijfsnaam of boodschap laten drukken op de pen.