Kleur
Prijs

t/m

Merk

Senator artikelen bedrukken met logo

Bedrukte Senator artikelen

Wilt u Senator artikelen bedrukken voorzien van uw tekst en/of logo? Dan bent u bij HSG Promotions op het juiste adres. Senator is een wereldspeler in het produceren en bewerken van pennen, mokken en notebooks. Door meer dan 95 jaar ervaring staat Senator voor kwaliteit, degelijkheid en vertrouwen. Het Duitse bedrijf uit Gross-Bieberau beschikt voor pennen over een nieuwe druktechniek die nu al in de prijzen gevallen is: de High Definition. Nog niet eerder was een bedrukking zo briljant en voelbaar. De meeste Senator artikelen zijn wel tot 4 kleuren te bedrukken. Daarnaast zijn vrijwel alle Senator artikelen verkrijgbaar in verschillende frisse en zakelijke uitvoeringen.

Senator artikelen met logo

Er is bijna geen leverancier die zoveel awards heeft gewonnen voor producten als Senator. Het bedrijf is in het bezit van de Good Design Award, Red Dot Design Award, Promotional Gift Award en nog veel meer prijzen. Voor elk merk en elke boodschap vindt Senator een origineel en innovatie idee om reclame te maken voor uw bedrijf. Het bedrijf biedt u talloze mogelijkheden om uw reclame te uiten. Ook zijn de Senator artikelen eenvoudig mee te nemen naar beurzen en evenementen waardoor u snel meer naamsbekendheid kunt genereren. Door de uitstekende kwaliteit kunnen de artikelen van Senator jarenlang gebruikt worden waardoor veel mensen uw tekst en/of logo zullen zien.

Senator artikelen bestellen

De internationale slogan van Senator luidt ’Better safe than sorry’. Senator levert uitsluitend producten die voldoen aan de wettelijke eisen en staat dus garant voor duurzame en betrouwbare artikelen van hoogwaardige kwaliteit. De hele productie in het hoofdkantoor draait op waterkracht, opgewekt door de rivier de Main. Hierdoor is Senator één van de milieuvriendelijkste bedrijven in de branche. Door de gecertificeerde recycling en het hergebruik van materialen bespaart het bedrijf jaarlijks meer dan 30 ton aan CO2 uitstoot.