Kleur
Prijs

t/m

Merk

UMA pennen bedrukken met logo


UMA

UMA is opgericht in 1949 en is een van de oudste toonaangevende producenten in de wereld van promotionele pennen met een hoge kwaliteit. UMA produceert en verkoopt alleen in Europa al zo’n 80 miljoen pennen per jaar. UMA garandeert een kwalitatief promotieproduct dat een lange levensduur heeft. De pennen zullen een onuitwisbare indruk achter laten bij uw klanten. UMA besteedt veel aandacht aan het kleinste detail en beschikt over de modernste productie- en merkfaciliteiten. UMA geeft veel om het milieu. Daarom gaat zij zo duurzaam mogelijk om met het productieproces van de pennen en houdt ze de CO2 emissies zo laag mogelijk. De pennen van UMA zijn alleen gemaakt van PEFC-gecertificeerd beukenhout. Dit is een erg duurzame grondstof en daardoor is UMA actief betrokken bij de duurzame bosteelt.

UMA pennen bedrukken

Alle UMA pennen kunnen bedrukt worden. Door de pennen te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst creëert u een uniek relatiegeschenk dat tevens kan dienen als promotieartikel. De pennen kunnen op verschillende posities voorzien worden van een bedrukking. Reclame weerspiegelt de individualiteit. Mensen die UMA pennen gebruiken hebben hun eigen smaak, verwachtingen, persoonlijke wensen en stijl. Men is opzoek naar een pen die bij hun aansluit. Door de verfrissende kwaliteit en creativiteit belichaamt UMA dit gevoel van individualiteit.

Pennen bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel de UMA pennen bestellen. Wij bieden u een ruim assortiment aan pennen van dit Duitse topmerk. U kunt altijd contact opnemen met een van onze medewerkers als u nog vragen of specifieke wensen heeft. Wij helpen u graag verder! UMA heeft een familiegerichte traditie en een grote toekomst voor zich. Momenteel is de derde generatie van de oprichtersfamilie geïntegreerd in het bedrijf. Zij draagt met nieuwe ideeën en een jonge geest bij aan het voortdurende succes van het bedrijf.