Kleur
Prijs

t/m

Merk
Aanstekers bedrukken met logo

Aanstekers bedrukken

Aanstekers zijn zeer populair wanneer we kijken naar meest uitgeleende eigendommen. Aanstekers gaan dan ook letterlijk van hand tot hand, en hier moet u als bedrijf natuurlijk gebruik van maken! Zowel voor rokers als voor niet-rokers zijn aanstekers een zeer functioneel relatiegeschenk. In ons ruime assortiment hebben wij dan ook voor iedere gelegenheid een passende promotie aansteker. Zoekt u aanstekers voor uw café, restaurant of gewoon om thuis te gebruiken? Dan hebben wij voor u verschillende BBQ-aanstekers die hier zeer geschikt voor zijn. Wanneer u opzoek bent naar een kwalitatieve aansteker hebben wij verschillende hoge kwaliteit merk aanstekers van BIC of Cricket. Wilt u graag veel voor weinig hebben? Dan hebben wij voor u ook genoeg wegwerp aanstekers waar u uw keuze uit kunt maken. 
 

Bedrukte aanstekers

Aanstekers met uw logo kunnen zeer opvallend zijn wanneer u gebruik maakt van uw eigen huisstijl en werkt met kleuren. Mensen zullen uw aanstekers meteen herkennen en koppelen aan uw bedrijfsnaam. Voor een zeer scherpe prijs voorzien wij de aanstekers van een mooie bedrukking. Voor een optimale bedrukking hebben wij ook extra brede aanstekers in ons assortiment. Hier kunt u uw logo of bedrijfsnaam extra goed op presenteren. Er zijn eindeloze mogelijkheden wanneer het gaat over het bedrukken van aanstekers. Zo is het mogelijk de aanstekers te voorzien van een bedrukking in 1 kleur, of in meerdere kleuren. Deze bedrukking kan ook in full colour bedrukt worden, wat het uiterlijk van de aansteker een extra boost geeft.  U kunt de aanstekers geheel naar wens ontwerpen en laten bedrukken. Zo bent u er zeker van dat de bedrukte aanstekers precies passen bij uw bedrijf. 
 

Aanstekers met logo

Wilt u uw klanten verrassen met een functioneel relatiegeschenk in de vorm van een aansteker? Of heeft u een open dag, evenement of jubileum gepland staan waar u uw bedrijf wilt promoten? Neem dan zeker eens een kijkje in ons ruime assortiment dat met veel zorg voor u is samengesteld. Op onze website kunt u zeer eenvoudig een online digitaal voorstel voor de door u gekozen aanstekers aanvragen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Naast een gratis digitaal voorstel bieden wij u ook altijd een snelle levering aan. In sommige gevallen is er zelfs mogelijkheid tot een express levering! Wilt u meer weten over de lever-mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons team via de mail, chat of telefoon.