Anti-stress artikelen bedrukken met logo

Bedrukte anti-stress artikelen

Bedrukte anti-stress artikelen behoren zonder enige twijfel tot de meest populaire give-aways en relatiegeschenken. Anti-stress figuren hebben een groot drukoppervlak waardoor uw persoonlijke bedrukking direct in het zicht springt. Ook werken de anti-stress artikelen stress verlichtend en zijn ze daarom ook vaak te vinden op het bureau, de toonbank en op de werkplaats. Van oorsprong zijn de anti-stress artikelen rond en uniform gekleurd maar tegenwoordig zijn de artikelen in talloze kleuren en maten te bestellen. Hierdoor zit er altijd een anti-stress artikel bij die perfect aansluit bij de huisstijl van uw bedrijf of organisatie.

Anti-stress artikelen met logo

Met de anti-stress artikelen heeft u de mogelijkheid de figuren te voorzien van uw logo, website en bedrijfsgegevens. Het uitdelen van anti-stress artikelen met logo is een bijzonder effectieve manier van reclame maken. Zo kunt u de anti-stress artikelen meenemen naar beurzen en evenementen om snel en eenvoudig naamsbekendheid te genereren. Door de PU foam keren de anti-stress artikelen na gebruik gewoon terug naar de oorspronkelijke vorm. Voor iedere branche hebben wij een geschikt anti-stress artikel. Werkt u bij een transportbedrijf? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stress vrachtwagen of een stress vliegtuig. Of werkt u bij een ziekenhuis of dokterspraktijk? Kies dan voor de anti-stress dokter!

Anti-stress artikelen bestellen

Bent u benieuwd hoe uw bedrukte anti-stress artikel eruit komt te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. Op HSG Promotions heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u de anti-stress artikelen op de voor- en achterzijde bedrukken. Ook heeft u de mogelijkheid  om de anti-stress artikelen onbedrukt of in 1 kleur bedrukking te bestellen. Wij hebben alle anti-stress artikelen onderverdeeld in diverse categorieën zodat u snel en overzichtelijk het artikel kunt vinden waar naar u op zoek bent. Heeft u toch graag hulp bij uw zoektocht? Onze medewerkers zijn per e-mail, telefonisch of via de online chat bereikbaar!