Kleur
Prijs

t/m

MerkKerstartikelen bedrukken? Goedkoop en makkelijk

Bedrukte kerstartikelen

Kerstmis is het feest waar meer dan de helft van Nederland al maanden vantevoren naar uit kijkt. De tijd waarin mensen samenkomen onder de boom en elkaar geschenken geven. De kerstperiode is bij  uitstek de tijd het moment om eens aan uw relaties en klanten te denken en hen te bedanken met een mooi kerstgeschenk. Daarnaast wordt zo’n geschenk ook enorm gewaardeerd door uw werknemers. Bij HSG promotions hebben we een uitgebreid assortiment met onder andere kerstballen, kerstmutsen, kerstmokken en kerstversieringen. Daarnaast hebben we ook zeer unieke kerstartikelen zoals kerstknuffels, kerstservies, kerstmanpakken en kerstkaarsen. Voor wat of wie u dan ook iets zoekt, u kunt bij ons zeker iets geschikts vinden. 

Kerstartikelen bedrukken 

Kerstartikelen geven aan uw medemensen is leuk, maar bedrukte kerstartikelen weggeven is echter nog leuker! U kunt de kerstartikelen bedrukken met uw logo, tekst of foto. Door middel van uw eigen ontwerp kunt u een persoonlijke touch geven aan het kerstgeschenk. De verschillende kerstgeschenken hebben verschillende mogelijkheden, sommige kunnen wel tot full color bedrukt worden. Voor welk kerstproduct en bedrukking u ook kiest, er is voor ieder wat wils. Benieuwd hoe kerstartikelen er met uw logo uit komen te zien? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan bij onze studio en laat u verrassen. 

Kerstartikelen met logo 

Kerstartikelen met logo zijn ideaal als zowel promotiemateriaal als kerstrelatiegeschenk. HSG promotions heeft budget vriendelijke kerstartikelen die perfect zijn om weg te geven op beurzen, evenementen of simpelweg om uw werkomgeving tijdens de feestdagen mee op te fleuren. Hierbij kan u denken aan een bedrukte kerstmuts, een bedrukt ornament voor in de kerstboom of bijvoorbeeld een vrolijke bedrukte kerstpen. Daarnaast biedt HSG promotions ook duurdere kerstgeschenken aan die ideaal zijn om een relatie of werknemer kado te doen of bij een kerstpakket te stoppen. Perfecte voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een bedrukte kerst theepot of een heerlijk warme kerstkruik voor tijdens de koude dagen.