Kleur
Prijs

t/m

Merk

Klokken, horloges en weerstations

Klokken, horloges en weerstations bedrukken

Bent u op zoek naar bedrukte klokken, horloges en weerstations voorzien van uw logo? Dan bent u bij HSG Promotions op het juiste adres. Bij ons kunt u echt verrast worden door onze artikelen. Een relatiegeschenk of promotioneel artikel heeft pas echt een verrassingselement zodra u de juiste snaar weet te raken. Bij HSG Promotions heeft u de keuze uit klokken van verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit opvallend bedrukbare alarm klokken, trendy bureau klokken en klokken in unieke vormen zoals een zandloper of een klok waar kinderen mee kunnen spelen en leren.

Klokken, horloges en weerstations met logo

Het uitdelen van horloges met uw tekst en/of logo is een zeer effectieve manier van reclame maken. Een groot voordeel van een horloge is het feit dat de horloges heel eenvoudig meegenomen kunnen worden naar beurzen en evenementen. Voor iedere branche en sector is een horloge nuttig en geliefd als relatiegeschenk en geeft het u de mogelijkheid om snel naamsbekendheid te genereren. Iedereen zal natuurlijk naar de horloges kijken omdat ze opvallend zijn of om te zien hoe laat het is. Bij ons heeft u de mogelijkheid om de horloges te voorzien van een bedrukking of van een gravure. 

Klokken, horloges en weerstations bestellen

Op onze moderne weerstations ziet u eenvoudig in één oogopslag de tijd en de temperatuur. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een traditionele thermometer die u overal kunt ophangen. HSG Promotions assisteert u met grote passie bij het maken van uw keuze. Creativiteit maakt het verschil als u met de klokken, horloges en weerstations een boodschap wilt overbrengen. Bent u benieuwd hoe uw bedrukte klokken, horloges en weerstations eruit komen te zien? Vraag dan gratis een vrijblijvende digitale proef aan. Met de juiste invalshoek is de impact van een bedrukt relatiegeschenk erg groot, zonder dat u daar veel in hoeft te investeren!