Kleur
Prijs

t/m

Merk


Paraplu bedrukken met uw logo of tekst

Bedrukte paraplu’s

In onze regenachtige kikkerlandje komt een bedrukte paraplu regelmatig goed van pas. Een paraplu is een veel gebruikt voorwerp dat bij iedereen in de smaak valt. Gelukkig heeft HSG Promotions een ruim assortiment aan paraplu’s. Zo hebben wij stormparaplu’s, golfparaplu’s en automatische paraplu’s. Maar ook prachtige kinderparaplu’s, opvouwbare paraplu’s en multifunctionele paraplu’s kunt u bij ons bestellen. Daarnaast hebben wij paraplu’s van verschillende materialen en verschillende vormen. Zo hebben wij diverse kleuren en verschillende soorten handvaten. Wat voor soort paraplu u ook zoekt, bij HSG Promotions vindt u altijd een geschikt model. 

Paraplu’s bedrukken 

U kunt nu uw paraplu’s bedrukken met uw logo, slogan of een mooie foto. U kunt de paraplu simpel en minimaal bedrukken, en zo een chique look creëren.  U kan er ook voor kiezen om de paraplu fel en druk te bedrukken waardoor hij extra opvalt. De paraplu’s kunnen tot wel full colour bedrukt worden. Het maakt niet uit of u kiest voor een druk ontwerp of een rustig en minimaal ontwerp, uw bedrukte paraplu komt u er altijd fantastisch uit te zien. 

Paraplu’s met logo

Paraplu’s met logo zijn uitstekende reclamematerialen en een echte blikvanger voor uw bedrijf. Een bedrukte paraplu kan weg worden gegeven aan relaties en klanten op diverse evenementen of als klein presentje. U kan ze echter ook gewoon in een bak bij de receptie van uw bedrijf neerzetten. U kunt de paraplu’s dan meegeven wanneer het regent.  Uw  klantvriendelijkheid wordt benadrukt doordat u uw relaties en klanten een paraplu kan meegeven zodat zij het droog houden. Bovendien genereert u door de bedrukking ook nog eens naamsbekendheid. Er zijn echter nog oneindig veel andere opties, wat dacht u bijvoorbeeld van bedrukte paraplu’s met uw logo of tekst als leenparaplu bij uw bedrijf of restaurant. Benieuwd hoe uw bedrukte paraplu er uit zou komen te zien? Vraag dan nu gratis een digitale proefdruk aan.