Kleur
Prijs

t/m

Merk

Automatische paraplu's bedrukken

Automatische paraplu’s bedrukken

In het regenachtige Nederland hebben we er van bedrukte paraplu’s eigenlijk nooit genoeg. Bij HSG Promotions vindt u bedrukbare paraplu’s in verschillende soorten, maten en kleuren. In ons ruime assortiment aan paraplu’s vindt u gegarandeerd een hoogwaardig relatiegeschenk dat bij u past. Naast onze golfparaplu’s, opvouwbare paraplu’s of bedrukte stormparaplu’s zijn ook de automatische paraplu’s erg populair. Hier hebben wij dan ook een erg groot aanbod van in onze webshop. Doordat een paraplu een zeer functioneel relatiegeschenk is zal een automatische paraplu dan ook bij iedereen in de smaak vallen. 

Bedrukte paraplu’s 

Het meeste profijt heeft u natuurlijk van de automatische paraplu’s wanneer u ze voorziet van een mooie bedrukking. Bij HSG Promotions zijn de automatische paraplu’s in meerdere kleuren te bedrukken. Daarnaast is ook een full colour bedrukking mogelijk. Wanneer u veel mensen blij maakt met de paraplu’s met uw logo zal deze overal gezien worden! Mensen nemen nou eenmaal vaak een paraplu mee tijdens de regenachtige maanden. Natuurlijk kunt u de automatische paraplu’s ook onbedrukt bestellen in onze webshop. Vraag via onze webshop gratis een digitaal voorstel aan en laat u verassen door onze studio! 

Automatische paraplu’s bestellen

Doordat een paraplu breed inzetbaar is zijn er veel momenten waarop u een paraplu kunt weggeven. Met name wanneer u deelneemt aan beurzen, open dagen of evenementen in de herfst of winter is een paraplu een uitstekend promotiemiddel om uit te delen. Daarnaast kunnen de bedrukte paraplu’s ook ingezet worden voor klanten van winkels, hotels of restaurants. Bij HSG Promotions bieden wij naast een snelle levering ook altijd de beste service. Zo kunt u via onze website zeer eenvoudig een offerte aanvragen. Daarnaast zijn wij heel eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een persoonlijk advies op maat! Verras uw klanten of zakenerelaties met een uniek functioneel relatiegeschenk en bestel een automatische paraplu bij HSG Promotions.