Kleur
Prijs

t/m

Merk


Pennen bedrukken met logo

Schrijfwaren bedrukken

Bedrukte pennen zijn één van de populairste en meest effectieve relatiegeschenken van het moment. Elk bedrijf ligt vol met schrijfwaren en kantoor gerelateerde artikelen, en hier moet u als bedrijf natuurlijk gebruik van maken. In ons ruime assortiment vindt u dan ook vele schrijfwaren die allemaal voor een zeer scherpe prijs besteld kunnen worden. Schrijfwaren zoals pennen, potloden of markeerstiften vindt u in vele varianten in onze webshop. Wanneer u op zoek bent naar een echte topper onder de relatiegeschenken is het zeker eens de moeite waard om ons assortiment te bekijken. Wij hebben diverse merken zoals BIC, Senator en Prodir waaruit u uw keuze kunt maken. Voor leuke give-aways hebben wij vele budget mogelijkheden. Wilt u uw klanten jarenlang schrijfplezier bieden? Kies dan voor een van onze luxe merken. 

Bedrukte schrijfwaren

Wilt u het optimale resultaat halen uit de give-aways die u weggeeft aan uw klanten en zakenrelaties? Zorg dan dat de schrijfwaren bedrukt worden met uw bedrijfsgegevens. Uw logo, bedrijfsnaam of website op de schrijfwaren zal ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam overal gezien wordt. Schrijfwaren worden meerdere keren per dag gebruikt, dus uw logo zal dan ook meerdere keren per dag gezien worden. De naamsbekendheid van uw bedrijf zal hierdoor een enorme boost krijgen. U kunt de schrijfwaren en de bedrukking geheel zelf ontwerpen en aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. De bedrukking is zowel in een kleur, als in meerdere kleuren mogelijk. Daarnaast is ook een full colour bedrukking mogelijk. Om u zekerheid te bieden dat het eindresultaat van de schrijfwaren met bedrukking geheel naar wens is, bieden wij u de optie om voorafgaand aan uw bestelling een digitaal voorstel aan te vragen. Dit is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Het online bestellen van bedrukte schrijfwaren is nergens zo eenvoudig als bij HSG Promotions.

Schrijfwaren met logo

Bent u op zoek naar een perfect geschenk om uw bedrijf mee te promoten op beurzen of evenementen? Bedrukte schrijfwaren zijn het perfecte middel om uw bedrijf mee onder de aandacht te brengen. Mocht u toch nog vragen hebben of wilt u graag hulp bij uw zoektocht naar het perfecte artikel? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.