Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Bidons

RVS bidons

Roestvrijstalen bidons zijn de ideale relatiegeschenken voor elke sporter. Doordat een bidon voor verfrissing zorgt bij sportactiviteiten, is het een functioneel geschenk waar u menig relatie blij mee kunt maken. Door een bidon bij de hand te hebben, kunt u altijd en overal een slok nemen van uw drinken. Een bidon van roestvrij staal is een geweldig relatiegeschenk voor alle buitensporters. Wielrenners, hardlopers of voetballers, voor elke sport is de RVS bidon uitermate geschikt. De bidon vormt dus een uitstekende keuze als relatiegeschenk. Een bidon komt namelijk altijd van pas bij de ontvanger. Het overgrote deel van de mensen weet hoe belangrijk het is om genoeg water te drinken en om het gebruik van wegwerp flesjes tegen te gaan, is het ideaal om bidons cadeau te doen.

Roestvrijstalen bidons bedrukken

De roestvrijstalen bidons kunnen bedrukt worden. Voor de bedrukking in één tot vier kleuren kunt u kiezen voor uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of zelf gekozen tekst. Uw bedrijfskenmerken kunnen op verschillende plekken van de bidon gedrukt worden. Hierbij zal de sporter die het meest opvalt, de meeste reclame maken. Door een bedrukte RVS bidon cadeau te doen aan uw relaties of klanten, kunt u op een leuke manier reclame maken voor uw bedrijf. Op deze manier zal de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker stijgen, doordat de bidons met bedrukking overal mee naar toe genomen zullen worden. Natuurlijk kunt u de roestvrijstalen bidons ook zonder bedrukking bestellen.

RVS bidons bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk de RVS bidons met bedrukking bestellen. Het is niet nodig om een enorme oplage te bestellen, want bidons bedrukken is namelijk al mogelijk vanaf een klein aantal. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.