Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Briefopeners

Briefopeners

Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan RVS briefopeners. Hoewel men bij een vol postvak meteen aan een bomvolle e-mailbox denkt, ontvangen wij ondanks dat in ons privéleven of op ons werk nog dagelijks klassieke brieven. Deze brieven moeten natuurlijk netjes verwerkt worden. Hierbij wordt geadviseerd om gebruik te maken van een briefopener. De briefopeners zijn dus vaak nodig, maar zelden bij de hand. U kunt het leven van uw klant makkelijker maken met een mooie briefopener. Met een goede briefopener wordt vermeden dat men zich aan scherpe papieren enveloppen kan snijden. De briefopeners zijn in veel verschillende modellen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Briefopeners graveren

Briefopeners graveren doet u bij HSG Promotions. Door briefopeners te graveren met uw logo, bedrijfsnaam of eigen gekozen tekst, creëert u een luxe uitstraling. Door het graveren van de briefopeners, zorgt u ervoor dat de briefopeners slijt- en krasvast zijn. Dit zal ervoor zorgen dat de gravure langdurig mee zal gaan en dat uw logo dus altijd mooi weergegeven zal worden. Gepersonaliseerde briefopeners zijn perfect om te geven aan uw klanten, zakenrelaties of medewerkers. Niet alleen kunt u de gegraveerde briefopeners toesturen om ze te bedanken, u kunt de briefopeners ook gebruiken als giveaway op beurzen, open dagen en andere evenementen. Uw klanten of zakenrelaties zullen zeker met sympathie aan u denken, als u het dagelijkse leven op kantoor aangenamer voor ze maakt.

Briefopeners bestellen

Bij HSG Promotions bestelt u eenvoudig en snel gegraveerde briefopeners. Bestel nu uw bijzonder stijlvolle briefopener met gravering voor een scherpe prijs! Gegraveerde briefopeners zien er mooi uit op kantoor en zijn leuke blikvangers, maar bovendien zijn het ook een praktische gebruiksartikelen. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de mail, chat of telefoon.