Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Cocktailshakers

Cocktailshakers

Cocktailshakers zijn hippe relatiegeschenken en deze vindt u bij HSG Promotions! Een cocktailshaker is een fles waarin cocktails gemaakt kunnen worden. De ingrediënten worden in de fles gemixt. Het mixen van drankjes is een vak apart. Met onze cocktailshakers en cocktailsets kunt u de lekkerste drankjes maken. Een goed feestje is pas geslaagd met een goede cocktailshaker! U vindt in ons assortiment mooie, roestvrijstalen cocktailshakers. Ook hebben wij cocktailsets. Cocktailshakers zijn erg leuk om te geven, maar ook voor eigen gebruik.

Cocktailshakers personaliseren

Cocktailshakers personaliseren kan bij HSG Promotions! De cocktailshakers kunnen zowel onbedrukt als bedrukt geleverd worden. De cocktailshaker ziet er zonder opdruk al erg stijlvol uit, maar als deze bedrukt is, krijgt deze net dat beetje extra. Voor de cocktailshakers zijn er verschillende opdrukken mogelijk. Uw logo of boodschap kan in de cocktailshaker gegraveerd worden of door middel van een bedrukking op de cocktailshaker gedrukt worden. Op feestjes en partijen zullen de gepersonaliseerde cocktailshakers zeker de aandacht trekken en op een cocktailparty kan de cocktailshaker natuurlijk niet ontbreken. Een cocktailshaker is een leuk geschenk voor de zomerse dagen. Uw relaties kunnen met dit geschenk zelf overheerlijke cocktails creëren.

Cocktailshakers bestellen

Bij HSG Promotions kunt u makkelijk en snel cocktailshakers bestellen. Cocktailshakers bedrukken met uw logo om deze vervolgens weg te geven als relatiegeschenk zal altijd positief ontvangen worden. Met een bedrukte cocktailshaker blijft uw bedrijf in de gedachte van de klant. Een cocktailavond betekent altijd een gezellige tijd en u kunt uw bedrijf koppelen aan deze gedachte door de cocktailshaker te bedrukken met uw logo. Ook zal een cocktailshaker met bedrukking vaak als decoratie in de kast geplaatst. Als u nog vagen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon.