Kleur
Prijs

t/m

Merk

RVS Drinkbekers

RVS drinkbekers

Het bedrukken van RVS drinkbekers is de ideale manier om uw bedrijf extra op te laten opvallen. De drinkbekers zijn ideaal om mee te nemen voor onderweg. De RVS drinkbekers kunnen gemakkelijk in de houder van uw auto geplaatst worden. Al onze RVS drinkbekers zijn lekvrij wanneer alle openingen goed zijn afgesloten. Met de drinkbekers kunt u makkelijk koffie of thee vanuit thee mee nemen op weg naar uw bestemming. De koffie of thee van thuis is meestal toch wel het lekkerst. De RVS drinkbekers beschikken over een makkelijke drinkopening. Zo zult u niet meer knoeien met uw drinken. Bij HSG Promotions vindt u een ruim assortiment aan RVS drinkbekers in verschillende kleuren en formaten.

Drinkbekers bedrukken

Alle RVS drinkbekers uit ons assortiment kunnen bedrukt worden met één kleur. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding of een zelf gekozen tekst. Wanneer u in de ochtend geen tijd heeft om uitgebreid koffie te drinken, dan zijn onze RVS drinkbekers de oplossing. Wanneer u de bekers laat bedrukken met uw logo bent u er zeker van dat veel mensen met uw bedrijf in aanraking zullen komen. Uw relaties of medewerkers zullen de drinkbekers namelijk mee nemen in de trein of naar kantoor, waardoor de naamsbekendheid van uw bedrijf zeker zal vergroten. Bent u nieuwsgierig naar het eindresultaat van de bekers met uw bedrukking erop? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend online een digitaal voorstel aan!

RVS drinkbekers bestellen

Bij HSG Promotions kunt u eenvoudig en snel alle RVS drinkbekers bestellen. Op onze website start uw zoektocht naar de perfecte drinkbekers voor u. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn makkelijk te bereiken via de chat, mail of telefoon. Wij helpen u graag verder.